dimarts, 16 de setembre de 2014

Durant els dies 18 de setembre al 7 d’octubre, ambdós inclosos, l’Ateneu del Clot, acullirà als artistes de l'AACCA, que en un ampli ventall de facetes (pintura, escultura, narrativa o poesia) participaran en una exposició oberta a qualsevol tema i estil de treballar, en aquest ric camp de la creativitat.

Vam acordar donar total llibertat als col•laboradors d’aquesta exposició, i per tant com veureu, tant les mides dels quadres i els temes escollits, posen en relleu el que cadascun d‘ells ha volgut expressar.

En les parets de la sala lluiran, abraçades per l’armonia, però contrastant; tècnica, modalitat i idiosincrasia de cada autor…, les obres i treballs dels que han volgut afegir-se a aquest esdeveniment, enfocat per fer gaudir al públic que visiti la sala d’exposicions.

Poder compartir amb els visitants aquest llenguatge estàtic, suggerent i ple de vida… serà un plaer per nosaltres. Al temps, que utilitzant la imaginació, es transformi en quimera i transporti a tothom que vulgui “viatjar” mitjançant totes aquestes finestres…

Traç

Grup format per persones interessades en la pintura amb ganes d'augmentar el seu horitzó pràctic i teòric.